Pages

Tuesday, September 30, 2014

Οι 12 ενεργειακές μορφές του Ανθρώπου

Θεοί εν δυνάμει Άνθρωποι...
...Άνθρωποι εν δυνάμει Θεοί

Οι Έλληνες κατάφεραν να εξανθρωπίσουν τα στοιχεία της φύσης, με τις ιδιαιτερότητες, τα θετικά και τα αρνητικά, με τις ξεχωριστές λειτουργίες του κόσμου. Κατάφεραν επίσης να θεοποιήσουν τον άνθρωπο, φτάνοντας στο απόγειο της Γνώσης, της Τέχνης, του Πολιτισμού, της Επιστήμης, της Γλώσσας, του Έρωτα, του Κάλλους και του Πνεύματος. Να φτάσουν στην κορυφή του Ολύμπου και να κατέβουν ξανά μυημένοι ώστε να διδάξουν στην ανθρωπότητα τις υπέρτατες αξίες και ιδανικά.




ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ


Από την Corpus Hermeticum

Δεν υπάρχει άλλος όρος για τη μελέτη της Δυτικού Εσωτερικού μυστικισμού που να είναι τόσο βρώμικα σπιλωμένος όπως ο όρος «Ερμητισμός».
Σε γενικές γραμμές, η κατηγορία έχει στη βάση του μια συλλογή κειμένων διατηρημένα μαζί, που ονομάζεται συλλογικά στο Corpus Hermeticum. Η συλλογή αυτή είναι μέρος μιας σειράς από κείμενα που έχουν έρθει δια μέσου των αιώνων από την ύστερη αρχαιότητα στην Αίγυπτο. Άλλη σειρά κειμένων περιλαμβάνει κείμενα των Σιβυλλικών χρησμών, η Χαλδαϊκών χρησμών (συχνά επίσης πιστεύεται ότι είναι ιδιαίτερα κοντά στο Corpus Hermeticum και το Emerald Tablet- σμαραγδένιο πίνακα).
Αυτό που μοιράζονται αυτά τα κείμενα είναι μια κοινή πνευματική καταγωγή. Ήταν όλα ένα μέρος, ενός ριζικά συγκριτικού πολιτιστικού περιβάλλοντος στην Αίγυπτο γύρω και αμέσως μετά τη γέννηση του Ιησού. Στο περιβάλλον αυτό περιλαμβάνονται οι Εβραϊκές επιρροές, ελληνικά, ρωμαϊκά, νεοπλατωνικού, Sethian Γνωστική, Valentinian, και της Κοπτικής, μονοφυσιτικό Χριστιανισμό, καθώς και τα απομεινάρια μιας αιγυπτιακή παράδοσης και σοφίας. Χοντρικά πάλι, τα κείμενα του Corpus Hermeticum τοποθετούνται στην κάθοδο των ανθρώπων μεταφυσικά από μη υλικές ουράνιες σφαίρες. Μέσω της κατανόησης του νου (γνώσης) και ίσως κάποια πράξη, καθώς και, εκ νέου οι άνθρωποι μπορούν- να ανεβούν στην θέση που τους αξίζει
στην ουράνια σφαίρα.

Monday, September 29, 2014

ΜΟΡΑ:Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΚΙΑ!

Γεια σας, αρκετοί απο εσάς ίσως έχετε ακούσει τρομακτικές ιστορίες σχετικά με το φαινόμενο της Μόρα.Ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν βιώσει το συγκεκριμένο φαινόμενο την στιγμή του ύπνου.Οσοι το έχουν βιώσει το περιγράφουν σαν μία εφιαλτική εμπειρία.Η Μόρα είναι λέξη σλαβική και σημαίνει ερωμένη.Η Μόρα είναι ένας από τους πιο παλιούς και αμφιλεγόμενους μύθους και υπάρχει απο την αρχαιότητα...Είναι μύθος όμως ή πραγματικότητα;Αυτοί που έχουν βιώσει το συγκεκριμένο φαινόμενο,το περιγράφουν σαν μια σκιά η οποία έρχεται στον ύπνο μας ανεβαίνει και μας πλακώνει στο στήθος.Εκείνη την στιγμή δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε,να φωνάξουμε ή να ζητήσουμε βοήθεια,μάλιστα δεν μπορούμε καν να κινηθούμε!!!Επίσης το συναίσθημα του τρόμου είναι ιδιαίτερα έντονο!Εκείνη τη στιγμή είναι πιθανό να ακούμε και διάφορους  ήχους.Συνήθως εμφανίζεται σαν μια μαυροφορεμένη γυναίκα σύμφωνα με τις μαρτυρίες,όμως έχει γίνει λόγος και για άλλες μορφές.Aυτό το φαινόμενο η επιστήμη το εξηγεί σαν υπνική παράλυση.Αυτό γίνεται στο στάδιο πριν τον ύπνο ή ακριβώς πριν ξυπνήσουμε ενώ κοιμόμασταν.Έιναι μια παραίσθηση του οργανισμού μας στην ουσία και επειδή δεν έχουμε ξυπνήσει πλήρως,νιώθουμε παρουσίες ή ακούμε και ήχους...Τι είναι τελικά η Μόρα;Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ

Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγε*ται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των αν*θρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν ταυτό*χρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη γη με πλημμύρα και φαίνεται απ' αυτή τη σχέση ότι η επί*δρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ' τις βα*σικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή.

Διαβάζουμε στο βιβλίο της Γένεσις 6:1-7
1 Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμη* τικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες,
2 Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν.
3 Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μεί*νει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνη* τός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.»
4 Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες - καθώς και μετά - όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ' τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί.
5 Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέ*ψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή.

Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση των υιών του Θεού (ενδεχο*μένως έκπτωτων αγγέλων) με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγά* λη ικανότητα για αμαρτίες.

Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων. Ο Shemhazai (Σεμχαζάι), ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας σχισματικής ομά*δας αγγέλων που κατέβηκε στη γη για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δίκαιο δρόμο. Η καθοδήγηση αυ*τή συνεχίστηκε για μερικούς αιώνες, αλλά σύντομα οι άγγελοι άρχισαν να αποζητούν τις γήινες γυναίκες. Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγη*σαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρω*σαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους τεράστιες. Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέμα*τα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθο*νταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία που προκάλεσε μαζική καταστροφή στη γη.

Δύο κείμενα ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία των Νεφελίμ, η Βίβλος και οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας, αναφέρουν διάφορα ονόματα γι' αυτούς. Σε διάφορα κομμάτια παραθέτονται τα διαφορετικά είδη αυτών των γιγάντων. Αναφέρονται με πολλούς τρό* πους, ως Enim, ή «Τρόμοι» (Γέν.14:5, Δευτ.2:1Ο), Re*phaim, ή «Αυτοί που Προκαλούν Εξασθένιση» ή «Οι Νεκροί» (2
Σαμ.23:13, 1 Χρον.1Ι:15), Gibborim, ή «Γιγάντιοι Ήρωες» (Ιώβ 16:4), Zamzummim, ή «Επι*τυχόντες» (Δευτ.2: 10), Anakim, ή «Μακρυλαίμηδες» (Δευτ.2:1Ο, Ιώβ 11:22, 14:15) και Awwim ή «Κατ α*στροφείς» και «Φίδια».

Στα κείμενα αυτά αναφέρονται επίσης και άλλοι γί*γαντες, όπως ο Γολιάθ (2 Σαμ.21: 19), ένας γίγαντας με δώδεκα δάχτυλα στα χέρια και δώδεκα στα πόδια, που αναφέρεται ως ένας απ' τους Rephaim (2 Σαμ.21 :20), κι ένας ψηλός Αιγύπτιος (1 Χρον.11 :23). Το κείμενο των Αριθμών 13:26-33 περιγράφει τους Νεφελίμ της Χαναάν που είδε ο Ιησούς και αργότερα άλλοι Εβραίοι κατάσκοποι. Επιπλέον, σύμφωνα με τις Ιουδαϊκές λαϊκές παραδόσεις, κάποιος απ' τους Νεφελίμ, ο Arba, έχτισε μια πόλη, τη Kiriath Arba, που ονομάστηκε έτσι απ' τον ιδρυτή της και σήμερα είναι γνωστή ως Χε*βρώνα.

Η κακοήθεια των Νεφελίμ έφερε μαζί της κι ένα βα*ρύ φόρο αίματος. Το Γένεσις 6:5 αναφέρεται στη δια* φθορά που είχαν επιφέρει οι Νεφελίμ ανάμεσα στους ανθρώπους και στους εαυτούς τους: «ο Κύριος είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακοήθεια του ανθρώπου στη γη ... » Η σατανική τους ανταρσία είχε ξεσηκώσει τόσο την οργή, όσο και τη λύπη του Θεού. Έτσι ο Θεός έ*στειλε τον άγγελο Γαβριήλ να ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους Νεφελίμ.

Επέλεξε, επίσης, τον Ενώχ, έναν δίκαιο άνθρωπο, για να ενημερώσει τους έκπτωτους αγγέλους για την από*φαση που είχε πάρει γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Ο Θεός δεν άφηνε καθόλου ήσυχους τους έκπτωτους αγ*γέλους, καθώς δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα μάτια τους στον ουρανό και αργότερα επρόκειτο να αλυσοδε*θούν. Το τέλος των Νεφελίμ ήρθε με τον πόλεμο που πυροδότησε ο Γαβριήλ, στον οποίο οι γίγαντες τελικά αφάνισαν ο ένας τον άλλο.

link http://en.wikipedia.org/wiki/Nephilim

Από το βιβλίο "Τα μυστικά του τρίτου Ναού του Σολομώντος" ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
-------------------------
Η εδρα των Νεφελιμ βρισκεται στην ερημο Τακλα Μακαν, στην επαρχια Ξιν Γιανγκ, στην Βορεια Κινα. Το ονομα Τακλα Μακαν στην τοπικη γλωσσα σημαινει μπαινεις μεσα αλλα δεν βγαινεις εξω. Εκει λοιπον υπαρχει μια παναρχαια και τεραστιων διαστασεων πυραμιδα που στην κορυφη της καποτε υπηρχε ο ναος του Βααλ. Κατω λοιπον απο την αρχαια αυτη πυραμιδα η οποια ονομαζεται Λευκη Πυραμιδα, υπαρχει μια υπογεια πολιτεια που ονομαζεται Μαχ-Τανε που στην γλωσσα των Ναχρμπεν σημαινει Λευκη Πολιτεια. Το Λευκο Αδελφοτατο για το οποιο και οι γεροντες του Αγιου Ορους γνωριζουν

δειτε εδώ

ειναι ουσιαστικα ενα 12μελες συμβουλιο το οποιο αποτελειται απο Νεφελιμ και αλλους αρχεγονες δαιμονες οι οποιο ειναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τεσσερις αυτους δαιμονες-αγγελους, θα δοθει εξουσια να κανουν μεγαλες καταστροφες πανω στην γη στα εσχατα χρονια.

Σε συνδιασμο με την ιστορια και την προφητεια του Αγιο Ανδρεα
δες εδω http://www.inout.gr/showthread.php?t=16220
ο Αλεξανδρος εκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρα εθνη δηλαδη, κατω απο πυλες (δηλαδη κατω απο την Λευκη Πυραμιδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδια. Να τονισω οτι πυλες υπαρχουν και σε αλλα μερη της γης, οπως και στο Βορειο Πολο. Για την ακριβεια εκλεισε 72 βασιλεις οπως μας λεει ο Αγιος Ανδρεας. Αυτα λοιπον οι Βασιλεις ειναι που θα βγουν εξω στα εσχατα χρονια μαζι με τους ακολουθους τους και θα βασανιζουν το κοσμο. Δεν θα τον σκοτωνουν αλλα θα τον βασανιζουν μεχρι να δεχτουν το σφραγισμα. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει οτι η εξοσια τους πανω στην γη θα κρατησει για 660 ημερες ενω στο χωριο που ακολουθει απο την Αποκαλυψη γινεται λογος για 5 μηνες μονο, δηλαδη για 150 ημερες, γιατι ο κοσμος δεν θα αντεχει περισσοτερο. Φανταστείτε τι εχουμε να τραβηξουμε δηλαδη.

[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και εχουσιν ουρας όμοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν εχουσι του αδικησαι τους ανθρώπους μηνας πέντε]

Αν διαβασετε στην προφητεια του Αγιου Ανδρεα, λεει πως Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλπ ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυ*λιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ' οπου θά περάσουν!

Πανω σε αυτο εχω να σας πω οτι συμφωνα με πηγες, οι Νεφελιμ εχουν εκτροφεια κλωνοποιημενων ανθρωπων που τους χρησιμοποιουν σαν δουλους και σαν τροφη. Ξαφνιαζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι ανθρωποι δεν ειναι τιποτα αλλο απο εκτρεφομενα ζωα και στην γλωσσα τους μας λενε Γκοϊμ, που σημαινει καταναλωσιμος.

Οι Νεφελιμ, δεν μπορουν να βγουν απο τις πυλες, παρα μονο οι πολυ πνευματικα ισχυροι απο αυτους, οταν καποιος τους καλεσει οπως γινεται και με το καλεσμα απλων δαιμονων. Την επανοδο τους στη γη την ονομαζουν Μεγαλη Επιστροφη. Τις πυλες αυτες θα ανοιξει ο αντιχριστος στα εσχατα χρονια. Δεν ειναι τυχαιο που εχει ειπωθει οτι οι μαρτυρες αυτων των χρονων θα ειναι οι μεγαλυτεροι ολων των εποχων...

Τα ονοματα των 72 Βασιλειαδων ειναι τα ακολουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος, Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ, Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας, Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ, Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια, Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.

Κάθε ενας απο αυτους διευθυνει και ενα συγκεκριμενο τομεα πανω στην γη, απο τις θετικες επιστημες μεχρι τις βιομηχανιες καλληντικων και ρουχων. Ελεγχουν την show biz, την πορνεια, τα ναρκωτικα μεχρι τις παιδικες τροφες. Τιποτα δεν δοιηκειται απο τις κυβερνησεις μας. Οι πολιτικοι που τις αποτελουν ειναι απλα μαριονετες και εκτελουν τις εντολες τους. Θελετε πραγματι να δειτε τι σημαινει μαριονετα; Δειτε το ακολουθο βιντεο και πως εμφανιζεται ο Bill Clinton, στην διαρκεια διαλλειματος συνεντευξης κατα το μακιγιαρισμα και τρελαθειτε....δεν αντιδρα... http://www.youtube.com/watch?v=t3duEgdlkug

Θελετε τωρα να δειτε πως οι Νεφελιμ ζουν αναμεσα μας; Οριστε λοιπον...
Οι Νεφελιμ καταλαμβανουν σωματα ανθρωπων. Οι Νεφελίμ που «ζουν ανάμεσά μας» είναι χωρι*σμένοι σε δύο κλάδους. Στους διοικητικούς και στους παρατηρητές. Οι «διοικητικοί» προωθούν τα νομοσχέδια και τα δια*τάγματά τους στους δήθεν τόπους λήψης αποφάσε*ων, στα ελεγχόμενα κοι*νοβούλια και τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. Λέω ελεγχό*μενα κοινοβούλια, επειδή υπάρχουν και εκείνα στα οποία ο έλεγχος δεν είναι απόλυτος.

Οι παρατηρητές, που είναι και οι περισσότεροι, συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων σε όλο τον κόσμο και κυρίως ζούν σαν απλοί πολίτες σε όλη την υφήλιο για να αφου* κράζονται τον πραγματικό παλμό των λαϊκών μαζών. Μπορεί να είναι ο γείτονας της δι*πλανής πόρτας, ο φούρ*ναρης της γωνίας, ο ταξι*τζής που περνά από μπρο*στά μας, ο γιατρός που εμπιστευόμαστε και ούτω καθ' εξής.

Η επιρροη των Νεφελιμ
Οι εργασιακοί νόμοι εξασφαλίζουν τους χαμη*λούς μισθούς και το κλεί*σιμο των μικρών επιχει* ρήσεων, αφού τα πραγμα*τικά έξοδα μιας επιχείρη* σης για έναν μισθό 600 ευρώ είναι τουλάχιστον 1100 ευρώ. Πού πάνε τα 500 ευρώ που παίρνει το «κράτος» και δεν παίρνει ο εργαζόμενος;

Καμία κυβέρνηση δεν γνωρίζει τις μακροπρόθε*σμες συνέπειες έστω και μετά από δέκα μόνο χρό*νια, των νόμων που ψηφί*ζει και της έρχονται έτοι*μοι πακέτο δήθεν από το διεθνές νομισματικό ταμείο για την καλύτερη αξιοποίηση των δανείων που εγκρίνονται για να χορηγηθούν από την πα*γκόσμια τράπεζα. Όλοι, μα όλοι οι νόμοι, ετοιμά*ζονται και εγκρίνονται από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των Νε*φελίμ στη Μαχ-Τανέ. Οι όποιες αλλαγές που τυχόν θα γίνουν τοπικά είναι ανούσιες και εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα.

Η συνθεση της ατμοσφαιρας αλλαζει σταδιακα, αφενος μεν για να εξασφαλισει την θνησιμοτητα των ανθρωπων, αφετερου δε για να βολευει τους Νεφελιμ οταν επιστρεψουν στην επιφανεια.

Πηγή: Truth 

http://www.inout.gr/showthread.php?t=16219  ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΠΡΟΤΩΤΥΠΟΥ ΑΡΘΡΟΥ  

Σπιτικό Cheesecake βύσσινο με τσουρέκι

Αν σας περίσσεψε τσουρέκι, αξιοποιήστε το φτιάχνοντας ένα γευστικότατο και χαμηλών λιπαρών γλυκό.

Υλικά
½ τσουρέκι που έχει περισσέψει
4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κουτάκι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (200γρ)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι γλυκό του κουταλιού βύσσινο

Εκτέλεση
Κόβουμε το τσουρέκι σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού και τις τοποθετούμε στο κάτω μέρος μιας φόρμας με αφαιρούμενα πλαϊνά. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και περιχύνουμε το τσουρέκι. Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και το απλώνουμε στη φόρμα πάνω από τη βάση τσουρεκιού. Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω το γλυκό βύσσινο. Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο και το παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες προτού το σερβίρουμε.


ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ 

Sunday, September 28, 2014

Πέρα από τις βασικές αρχές της μεσογειακής διατροφής και την άσκηση, υπάρχει άλλος τρόπος να «ρίξω» τη χοληστερίνη μου;

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες διεθνών επιστημονικών οργανισμών, μια σωστή διατροφή, όπως η μεσογειακή, θα μπορούσε να εμπλουτιστεί με συγκεκριμένα συστατικά, τα οποία μειώνουν τη χοληστερίνη.
Τέτοια για παράδειγμα είναι οι φυτικές στανόλες. Πρόκειται για συστατικά που βρίσκουμε σε τρόφιμα, κυρίως εμπλουτισμένα γαλακτοκομικά, λευκό τυρί και φυτικές μαργαρίνες.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Saturday, September 27, 2014

Στα ίχνη των γιγάντων

Στα ίχνη των γιγάντων




Η Ισσίκ Κούλ είναι μια βαθιά λίμνη που βρίσκετε στην βόρεια πλευρά των βουνών Τιαν Σαν στην περιοχή της Τρανσιλικς Αλά Ταού του Κυργκιστάν (Κεντρική Ασία).

Η ονομασία του πάει να πει ‘θερμά νερά’, παρόλο που η λίμνη περιβάλετε από χιονισμένες κορφές, τα νερά είναι πάντα θερμά.

Σύμφωνα την Ουκρανή συγγραφέα Κραπίβα γύρο στα 1930 ένας Ρώσος ερευνητής ο Γκρακόβσκι είχε μια συνέντευξη με ένα κάτοικο της περιοχής.

Ο άντρας αυτός μαζί με τους φίλους εξερευνούσαν μια σπηλιά κοντά στην λίμνη, όπου βρήκαν 3 ανθρωπόμορφους σκελετούς που ο κάθε ένας ήταν 3 μέτρα ψηλός. Το σπήλαιο είχε ζωγραφιές που έδειχναν τεράστιες νυχτερίδες  φτιαγμένες από ασήμι. Οι άντρες τρόμαξαν και από τότε δεν μίλησαν για το θέμα αυτό για χρόνια, μέχρι που πήγαν και πήραν το ασήμι και το έλειωσαν εκτός από ένα μικρό κομμάτι. Χρόνια αργότερα Σοβιετικοί επηστήμονες που μελέτησαν το κομμάτι δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν την ηλικία του. Ωστόσο ένας τοπικός θρύλος μιλούσε για μια βυθισμένη πόλη μέσα στην λίμνη. Ο άρχοντας της πόλης αυτής ο βασιλιάς Οσσούνες ήταν ένα πλάσμα με μεγάλα και μυτερά αυτιά ενώ οι θρύλοι λένε ότι η λίμνη είναι διάσημη για τα παράξενα φαινόμενα της.
Παρόμοια ιστορία έχουμε και στην Γεωργία (που ήταν μέρος της Ρωσικής αυτοκρατορίας) γύρω στο 1900 ,μερικά παιδιά βρήκαν μια σπηλιά σε ένα βουνό η οποία ήταν γεμάτη με σκελετούς. Ο κάθε σκελετός ήταν 3 μέτρα ψηλός. Για να μπουν στο σπήλαιο τα παιδιά βούτηξαν στην λίμνη, κολύμπησαν και την βρήκαν. Τα στοιχεία αυτά βρέθηκαν από το βιβλίο των εκδόσεων του  St. Martin που είχε εκδοθεί 1925 στη Νέα Υόρκη.


πηγή http://www.inout.gr/showthread.php?t=30083

Το ροδάκινο στη διατροφή και την υγεία μας

Το ροδάκινο ανήκει στην οικογένεια των πυρηνόκαρπων φρούτων μαζί με τα κεράσια , τα βερίκοκα , τα δαμάσκηνα και τα νεκταρίνια.
Από διατροφικής άποψης 1 ροδάκινο 150 περίπου γραμμαρίων αποδίδει περίπου 50 θερμίδες. Αποτελεί ένα ιδιαιτέρως θρεπτικό φρούτο, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα μέτριο ροδάκινο μας προμηθεύει με το 6% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνη Α , 15% σε βιταμίνη C και 2% σε βιταμίνη Ε , φυλλικό οξύ , μαγνήσιο , φώσφορο.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Thursday, September 25, 2014

Από που έπαιρνε ενέργεια η ΑΡΓΩ

Η πηγή ενέργειας της Αργοναυτικής Εκστρατείας και η ομάδα "Ε"
Πέταγε η έπλεε η αργώ ;
Ενεργειακά πεδία σε ιερούς χώρους.
Ο άνθρωπος που βρήκε τα ιερά τρίγωνα.
Το οργανόγραμμα της ομάδας Ε

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ( ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ )

Ο Σωκράτης είπε μιά φορά στους μαθητές του «μια ανεξέταστη ζωή δεν αξίζει.» Καθώς ταξιδεύετε την πορεία του μαθητευόμενου, θα διατηρήσετε τη περπατησιά σας στο μονοπάτι της μαγείας. Οι σημειώσεις και οι παρατηρήσεις σας επιτρέπουν να μάθετε ποιους είστε αληθινά και τι εσείς αληθινά θέλετε. Μέσω της περισυλλογής,στραφείτε εσείς μάθετε γιατί αποκρίνεστε στα γεγονότα και τα πράγματα με τους συγκεκριμένους τρόπους. Δεδομένου ότι μαθαίνετε περισσότερα για σας, αποκτήστε τη γνώση που πρέπει να αλλάξετε και να γίνετε ο μάγος που θέλετε να είστε.

RETROHOUSE LUFIA


Wednesday, September 24, 2014

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ( ΜΩΒ)


Βιολεττί  ( μώβ) - δύναμη, πλούτος, και καλή τύχη. Εξέτασε το χρώμα του δικαιώματος, η πορφύρα αντιπροσωπεύει την κρίση, τη βιομηχανία, και τη θρησκευτική σκέψη. Το μώβ  είναι το χρώμα του πνεύματος, των εθερικών σφαιρών, της υψηλότερης εσωτερικής εκμάθησης, της αρχαίας φρόνησης, και των βαθύτερων μυστηρίων. Το μώβ  χρήσιμοπιείται  ως εστίασή συγκεκριμένα για πνευματισμό να στραφεί και  περισυλλογή, καθώς επίσης και για επέκταση, κοσμική συνειδητοποίηση ,συνείδηση.

ΠΕΤΡΟΥΛΑ


ΞΕΣΚΕΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΩΝ


ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΦΕ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ <<ΜΑΓΟΥΣ>> ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΕΡΙΑ
35 ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΜΑΓΩΝ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ...

Αποχαιρετώντας  τις τελευταιές  ζέστες με ένα θερμό θέαμα

Αρνάκι στη λαδόκολλα-Nεα διατροφής

θέλετε να δώσετε μια διαφορετική νότα στο αρνάκι, με υγιεινά υλικά όπως πολλά μυρωδικά, πάπρικα και λευκό κρασί.


Υλικά
1 μπούτι από αρνί χωρίς τα κόκκαλα (περίπου 1 - 1½ κιλό) και κομμένο σε μερίδες
½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό από 2 λεμόνια
ξύσμα από 1 λεμόνι
½ φλιτζάνι μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
5-6 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
½ φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας πάπρικα καπνιστή
7-8 μέτριες πατάτες
3-4 μέτρια καρότα
2 φλιτζάνια λευκό κρασί
αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Ανακαλύψτε πώς η σοκολάτα βελτιώνει την προσαρμογή μας στην άσκηση

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, επιστήμονες από το βρετανικό πανεπιστήμιο Λόουμπορου ανακάλυψαν ότι αθλητές και συγκεκριμένα ποδηλάτες που
κατανάλωναν 40 γραμμάρια. μαύρης σοκολάτας καθημερινά επί δύο εβδομάδες εμφάνισαν λιγότερο οξειδωτικό στρες, λόγω γης άσκησης, σε σχέση με εκείνους που προτιμούσαν σοκολάτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε κακάο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

RETROHOUSE- DONKEY KONG COUNTRY 1&2

Donkey Kong Country είναι ένα video game 1994 πλάτφορμ τύπου που εκδοθηκε από την Rare στην Nintendo για το Super Nintendo Entertainment. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 21 Νοεμβρίου του 1994 στη Βόρεια Αμερική, στις 24 Νοεμβρίου 1994 στην Ευρώπη, και στις 26 Νοεμβρίου 1994 με την επωνυμία Σούπερ Donkey Kong στην Ιαπωνία. Donkey Kong Country ήταν το πρώτο παιχνίδι Donkey Kong που δεν παρήχθη  απ τον  Shigeru Miyamoto, αρχικό δημιουργό του χαρακτήρα. Βγήκε  από τον Tim Stamper αντ 'αυτού, αν και ο  Miyamoto εξακολουθούσε να συμμετέχει με το έργο.











 Donkey Kong Country 2: Diddy είναι Kong Quest, Σούπερ Donkey Kong 2: Dixie & Diddy), συνήθως με τα αρχικά DKC2, είναι μια 1995 περιπέτεια platforming βιντεοπαιχνίδι  απο την εταιρία Rare  και δημοσιεύθηκε από στη Nintendo για το σύστημα Super Nintendo Entertainment. Το  Donkey Kong Country 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 20 Νοεμβρίου 1995 στη Βόρεια Αμερική και  οι  χαρακτήρες  του Diddy Kong και της Dixie Kong ως τους κύριους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Το Donkey Kong Country 2 είναι η συνέχεια στο αρχικό Donkey Kong Country (1994), το οποίο ακολούθησε αργότερα από Donkey Kong Country 3: Double Trouble Dixie Κονγκ! (1996). Το  DKC2 αργότερα κυκλοφόρησε επίσης στο Game Boy Advance το 2004 και μέχρι πρόσφατα ήταν διαθέσιμο για κατέβασμα από το Virtual Console του Wii, έχοντας γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της εποχής του.







ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ

Μια από τις αστείες, αγαπημένες και... προχωρημένες σειρές... Η σειρά ξεκίνημα για την... Dolce Vita του Αλέξανδρου Ρήγα στην τηλεόραση. Η απολαυστική Χριστίνα, η ξεκαρδιστική Σάσα, η τρυφερή Ντορίτα, η ανεπανάληπτη Ασπασία, η φοβερή και τρομερή γιαγιά και ο ερωτευμένος Αντώνης, αγαπήθηκαν όσο λίγοι τηλεοπτικοί ήρωες και εξακολουθούν να συναρπάζουν και στις επαναλήψεις! Κάποτε στην Περούντζια, μια κυρία αξιοπρεπέστατη, εργοστασιάρχης και χήρα από δεκαετίας, ονόματι Χριστίνα, μια τρελή βραδιά, μέσα στο μεθύσι της υποκύπτει στο φλερτ ενός νεαρού. Με τρόμο, τύψεις και ενοχές γυρνά στην Αθήνα και προσπαθεί να ξεχάσει το γεγονός. Αλλά... Άλλαι αι βουλαί του Κυρίου...Όταν η κόρη της έρχεται στην Αθήνα από τη Ρώμη να της γνωρίσει το νέο της αμόρε, αντικρίζει με τρόμο τον νεαρό της Περούντζια. Η Χριστίνα πανικοβάλλεται, τα χάνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Και όταν ο νεαρός αρχίζει να εκδηλώνει ερωτικές επιθυμίες περισσότερο για τη μαμά παρά για την κόρη, τότε ξεκινά ένα απίστευτο γαϊτανάκι γλυκιάς παραζάλης... Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Ζιώγου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Φωκά Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου, Αλέξανδρος Ρήγας Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ







πηγή (http://www.youtube.com/watch?v=Zt1Bh4hlPaA&playnext=1&videos=D7mXhuILjDE&feature=feedu)

ανέβηκε απο το χρήστη του διαδικτύου StopNowNewWorldOrder
κάθε πνευματικό δικαίωμα του βίντεο ανήκει στον χρήστη

RETROHOUSE SUPER MARIO WORLD

 Το Super Mario World   είναι ενα παιχνιδι πλάτφορμ έκδοση και κυκλοφορία της  εταιρίας Nintendo   το 1990   και υπήρξε το πεμπτο κατα σειρά mario σαν τίτλος στο  (SNES)  με την καθοδήγηση  του ιστορικού πυλώνα της εταιριίας του  Shigeru Miyamoto, μαζι με τον Takashi Tezuka.

RETROHOUSE -THE MAGICAL QUEST

 Το Disney's Magical Quest είναι ένα  platform game  τριλογία βασικά της  Capcom.Στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί  ο  Mickey Mouse  και  ανάλογα την εκδοχή  ), η  Minnie Mouse  η ο  Donald Duck, και πρέπει να  νικήσουν τον  Peg-Leg Pete. Tο  gameplay is  παρόμοιο με όλα τα παιχνίδια της σειράς : ο  παίχτης κινείται όπως σε όλα τα  platform ,  σκοτώνοντας  τους εχθρούς είτε πηδώντας απάνω τους είτε πετώντας τους αντικείμενα.

Tuesday, September 23, 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΑ 1990 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

Για όσους θυμούνται και μεγάλωσαν με αυτά . Τα χρόνια περνάνε αλλά οι αναμνήσεις μένουν. Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς που διαβάζατε  δε μεγαλώσατε  βλέποντας  κλασσικές  σειρές  όπως τη XENA  και τον HΡΑΚΛΗ ? power rangers  ? και πόσα άλλα παμε να δούμε όπως το  επιστροφη  στο μέλλον  3  λέω  για το 3  γιατί τα προηγούμενα είχαν βγει τα  80ς  και θα μιλήσω για  80ς σε  άλλη ανάρτηση. και πόσα ακόμα ξεπηδούν στη μνήμη  μου στείλτε και σεις μηνύματα και σχόλια να μου πειτε .Ποιος ας πούμε όταν σκεφτείτε 90ς σε ταινίες  δε θυμάται το  ΤΙΤΑΝΙΚΟ ας πούμε το   η το  JURRASIC PARK και συνεχίστηκε με ενά εξίσου  δυνατό sequel το   THE LOST  WORLD    τίτλοι που σημάδεψαν τη δεκαετία  του 90  σε ταινίες και το BRAVE HEART .Νιώσαμε το  πρώτο τρόμο με τα στοιχεία της  φύσης  στο  TWISTER  και στο PERFECT STORM   
Η ακόμα  πόσοι  δεν   σκέφτονται  το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν στο  ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ .  Η σε πόσους  ακόμα δεν  κόπηκε ο ύπνος όταν ήταν μικρά παιδιά  το 94 και είδαν για πρώτη φορά το  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.  και στο μυθο του ΑΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ    Πόσα ακόμα  έχω στο μυαλό μου που θέλω να τα μοιραστώ με σας αλήθεια  το robocop το θυμάται κανείς ?Για το τελος θα ήμουν πολυ λειψός  αν ξεχναγα  μια ταινιάρα  fighting  το  ΜΟRTAL KOMBAT  και ενα πολυ δυνατο b movie μεταφυσικο το ΚΟΡΑΚΙ με το θρυλικό  brandon lee  η το τιτάνιο κτηνος  το   GODZILA   .H μεγάλωσαν πολλοί παίζοντας  SNES
NINTENDO 64  και  MEGADRIVE  ?Αλλά  για παιχνίδια και κονσόλες σε επόμενη ανάρτηση  .Παιδιά  περιμένω σχόλια   και μηνύματα  τι να βάλουμε στο βίντεο αφιέρωμα που ετοιμάζουμε για youtube  με θέμα  δεκαετία 1990.



RETROHOUSE BUST A MOVE

 Ένα ακόμα ρετρό απλό  Puzzle  game  δεκαετία 90 ( 1995), σαν μια παραλλαγή του τέτρις  που έπρεπε να ταιριάξεις  φούσκες    στα ίδια χρώματα και για να κερδίσεις .Πίστα και High score για την ιστορία απλα το αναφέρουμε δείτε και σείς  .Μετεπειτα ωστόσο βγήκαν πολλές  εκδοχές του  συγκεκριμένου παιχνιδιού ακόμα και σε android αλλα και στα  social media .







Ο μύθος των καθημερινών κοιλιακών

Υπάρχει ένας μύθος για τους κοιλιακούς, που λέει πως πρέπει να τους γυμνάζουμε κάθε μέρα, έτσι ώστε να κρατιούνται σε φόρμα και να έχουμε επίπεδο στομάχι.
Αυτό όμως δεν ισχύει.

Οι κοιλιακοί μύες, παρά το γεγονός πως μπορούν να γυμναστούν πιο εύκολα, είναι σαν όλους τους άλλους και χρειάζονται χρόνο να ξεκουραστούν, ώστε να ανακτήσουν δυνάμεις και να αναδομηθούν.

Γι' αυτό δεν πρέπει να τους γυμνάζετε περισσότερες από 4 φορές την εβδομάδα, και αφήνοντας μια μέρα ανάμεσα για ξεκούραση.

Από το Χάρη Κόγια, Επιστημονικό συνεργάτη neadiatrofis.gr

ΠΗΓΗ 

RETROHOUSE-ILLUSION OF GAIA

Το  Ιllusion of Gaia  γνωστό σε Ευρώπη και Αυστραλία σαν Illusion of Time είναι ενα  action rpg  παιχνίδι στην κατηγορία των ιστορικών τίτλων που βγήκαν για το super nintendo. To Illusion of Gaia δημιουργήθηκε απο τον  Yasuhiro Kawasaki. Moto Hagio,  ο  χαρισματικός  καλλιτέχνης σχεδίων μανγκα , is ασχολήθηκε με τα σχέδια  .  Ο νοβελίστας  Mariko Ōhara δουλεψε πάνω στην ιστορία.H  κυκλοφορία του ανα το κόσμο έγινε απο το (1993-1995)



EΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ

 ΞΟΡΚΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ  ΕΝΑΝ ΕΡΑΣΤΗ/ΕΡΩΜΕΝΗ

Aνάψτε  ένα ροζ ή κόκκινο κερί με την  εικόνα της χαμένης/ου  χαράξτε το όνομά του / της σε αυτό.
Κάψτε το κερί, και όταν καεί θάψετε τη  σε μια νέα γλάστρα.
Επίσης, στην θέση γλάστρα βάλτε κάποιες τρίχες  των μαλλιών, του αίματος ( μη σκοτωσετε κιολας  δειγμα) ή των νυχιών
από το πρόσωπο που επιθυμείτε να φέρετε πίσω. Φυτέψτε ένα ηλιο.
Τυλίξτε με ένα ρούχο που ανήκει στο πρόσωπο γύρω από το δοχείο.
Νερό-πότισμα  σε καθημερινή βάση.
Καθώς το φυτό μεγαλώνει, έτσι θα μεγαλώνει  την αγάπη του/της που θέλετε να φέρει πίσω.   (ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ -ΠΗΓΗ



ΞΟΡΚΙ  ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ  ΣΟΥ   


ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ -ΠΗΓΗ
Κάντε μια κούκλα κεριών, στο δικό του όνομα ή την εικόνα.Σκαλίστες  το όνομα του/της  στην κούκλα και στη συνέχεια κάφτε το  πάνω από μια μικρή φωτιά.
Όπως το κερί λιώνει, έτσι θα την καρδιά του αγαπημένου προσώπου.

RETROHOUSE- SUPER MARIO KART


To Super Mario Kart  είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε  το 1992  με στοιχεία  καρτ racing απο την  Nintendo EAD για το  Super Famicom (SFC) and the Super Nintendo Entertainment System (SNES). το πρώτο παιχνίδι της  σειράς  κυκλοφόρησε στην  Ιαπωνία στις 27 Αυγούστου του  1992 την Αμερική της 1 Σεπτεμβρίου του ίδιου   έτους και στην Ευρωπη τον Ιανουάριο .Με εκατομμύρια πωλήσεις ( 9 εκατομμύρια ) το super mario kart έγινε το τρίτο παιχνίδι σε πωλήσεις της εταιρίας .

ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ -ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ  ΓΙΑ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ
ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΙΠΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Monday, September 22, 2014

Διατροφή και εποχιακές αλλεργίες

Οι εποχιακές αλλεργίες οφείλονται σε αλλεργιογόνες ουσίες που βρίσκονται στη φύση, όπως για παράδειγμα η γύρη των λουλουδιών.
Εδώ η διατροφή δεν μπορεί άμεσα να προστατεύσει, καθώς το βασικό μέσο πρόληψης είναι η αποφυγή έκθεσης σε περιβάλλον με αλλεργιογόνα (λουλούδια κ.λ.π). Ωστόσο, σήμερα μελέτες έρχονται να αναδείξουν διατροφικούς παράγοντες που μπορούν να δράσουν προληπτικά.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Maria ths geitoneias Μαρια της γειτονιας

H Μαρία είναι ένα 15 χρόνο κορίτσι που ζει σε μία από τις φτωχογειτονιές του Μεξικού. Η νονά της Κασίλντα λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τον Πάτερ Ονόριο να μην αφήσει ποτέ μόνη την Μαρία και να την προστατέψει. Έτσι ο παπάς ζήτησε από τον πλούσιο Φερνάντο Ντε Λα Βέγκα να πάρει την Μαρία σαν υπηρέτρια στο σπίτι του. Η γυναίκα του όμως, Βικτόρια, ο μεγάλος του γιος, Λουίς Φερνάντο, και η ανιψιά του Σοράγια, δεν βλέπουν με καλό μάτι την παρουσία της νεαρής κοπέλας στο σπίτι και προσπαθούν να κάνουν τη ζωη της Μαρίας όλο και πιο δύσκολη. Στην πορεία παρόλα αυτά ο Λουίς Φερνάντο και η Μαρία ερωτεύονται και ύστερα από πολλές καταστάσεις, παντρεύονται. Ύστερα από μια παρεξήγηση χωρίζουν και η Μαρία γεννά το παιδί της, ενώ λίγο μετά το χάνει. Παράλληλα τα ξαναβρίσκει με τον Λουίς Φερνάντο και αφιερώνει τη ζωή της αναζητώντας το γιό της Φερνάντο 'Νάντο'. Εν τω μεταξύ η Μαρία και ο Λουίς Φερνάντο έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το ορφανοτροφείο την Μαρία δε λος Άνχελες 'Τίτα'. Τα χρόνια περνούν η Τίτα και Νάντο ζουν μακριά από τους αληθινούς γονείς τους. Η Μαρία συνεχίζει να αναζητά το γιό της ώσπου τελικά τον βρίσκει σε αθλία κατάσταση αλλά δεν λέει τιποτά στον Λουίς Φερνάντο. Για να παρουσιάσει τον γιό της θέλει πρώτα να τον κάνει έναν κομψό και έντιμο άνθρωπο, αλλά όταν ο Λουίς Φερνάντο μαθαίνει για την ύπαρξή του νομίζει ότι είναι εραστής της Μαρίας. Το 2ο παιδί του Λουίς Φερνάντο & της Μαρίας η Τίτα μαθαίνει από τον πραγματικό πατέρα της ότι δεν είναι κόρη του Λουίς Φερνάντο και της Μαρίας. Ο Λουίς Φερνάντο θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Νάντο αλλά τελικά μαθαίνει ότι είναι ο χαμένος γιό του. Ο Λουίς Φερνάντο και η Μαρία είναι πια ευτυχισμένοι με τα παιδιά τους

RETROHOUSE SUPER MARIO BROS


(Super Mario All- Stars  είναι μια συλλογή βιντεοπαιχνιδιών πλάτφορμας του Super Mario που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από
την Nintendo για το Super Nintendo Entertainment System το 1993. Το παιχνίδι περιέχει τα remake των Super Mario Bros, Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros 2 και του Super Mario Bros 3. Τα παιχνίδια όλες τις ανεπτυγμένες να επωφεληθούν το υλικό του Super NES, με αναβαθμισμένα γραφικά και ήχους και επιπλέον μηχανισμό αποθήκευσης παιχνιδιού.
Μια εναλλακτική εκδοχή του Super Mario All- Stars που αργότερα κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 1994 εκτός Ιαπωνίας περιλαμβάνει το Super Mario World. Μεταφέρθηκε και επανακυκλοφόρησε για το Wii το 2010 για τον εορτασμό της 25ης επέτειου του Super Mario BrosΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 




SUPER MARIO BROS GAMEPLAY





 SUPER MARIO BROS 2

Το "Super Mario Bros 2" είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας που αναπτύχθηκε από την Nintendo και κυκλοφόρησε στις 10 Οκτωβρίου 1988, για το Nintendo Entertainment System ως συνέχεια της το πρωτότυπο Super Mario Bros. Το παιχνίδι συμπεριλήφθηκε στη συλλογή "Super Mario All-Stars" για το Super Nintendo Entertainment System που κυκλοφόρησε το 1993 .Επίσης επανακυκλοφόρησε στο Wii για το Virtual Console, στην Ευρώπη , την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στις 25 του Μάη του 2007 , οι ΗΠΑ στις 2 Ιουλίου 2007 και στην Ιαπωνία στις 10 Αυγούστου του 2007 . διαβάστε περισσότερα 







 SUPER MARIO BROS  3
 Το Super Mario Bros 3 (ス ー パ ー マ リ オ ブ ラ ザ ー ズ 3 Supa Mario Burazāzu Suri;) είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιού που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από τη Nintendo για το Nintendo Entertainment System κονσόλα παιχνιδιών (NES) βίντεο. Είναι η τέταρτη δόση της σειράς Super Mario Αφοι. Ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 23 Οκτωβρίου 1988 και αργότερα στη Βόρεια Αμερική στις 12 Φεβρουαρίου, 1990 Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Nintendo Entertainment , με επικεφαλής τον Shigeru Miyamoto και Takashi Tezuka.  διασκευές αργότερα κυκλοφόρησε στο Super NES το 1993 και το Game Boy Advance το 2003 Το παιχνίδι επανακυκλοφόρησε ως Virtual Console τίτλο για το Wii στις 5 Νοεμβρίου του 2007 και στη συνέχεια πήρε μεταφερθεί στο Nintendo 3DS και Wii U εικονικές Κονσόλες στις 17 Απρίλη του 2014.

Sunday, September 21, 2014

Φάγατε τσίλι και καίγεστε; Δείτε τι να κάνετε για να διώξετε τον πόνο!

Φάγατε καυτερό φαγητό και το στόμα σας "φλέγεται"; Καταρχήν, μείνετε μακριά από το κρύο νερό γιατί θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Αντ 'αυτού, πιείτε ένα ποτήρι γάλα , δοκιμάστε μια φέτα λεμονιού , μια κουταλιά ζάχαρη , ή αμυλούχο ψωμί για να αραιώσετε την οδυνηρή θερμότητα στη γλώσσα σας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών

Είναι απομεινάρια από μια αρχαιότητα που δεν θα γνωρίσουμε ποτέ.Μας υπενθυμίζουν το μυστηριώδες παρελθόν μας που προσπαθούμε να κατανοήσουμε.Τα καταπληκτικά μνημεία απομεινάρια λαών που έχουν ξεχαστεί,θα μας οδηγούν πάντα σε ερωτήσεις όπως..ποιός τα έχτισε,γιατί και πώς.

Εσείς ξέρετε τι είναι η αλλοτριοφαγία ή πίκα

Με τον όρο αλλοτριοφαγία ( το να τρώει κανείς «αλλότρια» ) , αναφερόμαστε στην καταναγκαστική ακατάσχετη επιθυμία για κατανάλωση , δηλαδή για να τρώει , να μασάει ή να γλύφει , αντικείμενα που δεν είναι βρώσιμα ή τροφές χωρίς θρεπτική αξία .
Και αν αναρωτιέστε ποια «τρόφιμα αντικείμενα» μπαίνουν στη λίστα , ενδεικτικά σας αναφέρουμε , κιμωλία , τσιμπιδάκια μαλλιών , κόλλες , οδοντογλυφίδες , καμένα κεφάλια σπίρτων , γύψο , στάχτη τσιγάρου , αποτσίγαρα , χώμα , άμμο , οδοντόκρεμα , σαπούνι και ακόμη , άμυλο καλαμποκιού , baking σόδα , κόκκους καφέ , αλεύρι , αλάτι , ωμό ρύζι , παγάκια .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΑΡΟΥΖΕΛ 2

Το Καρουζέλ είναι μία μεξικάνικη τηλενουβέλλα παραγωγή της Televisa που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην μεξικάνικη τηλεόραση το 1989 και λίγα χρόνια μετά στην Ελλάδα μέσα από τις συχνότητες τις ΕΤ2 και ΕΤ1. Η σειρά είναι περισσότερο προσιτή για τα παιδιά καθώς οι πρωταγωνιστές της είναι μικρά παιδάκια που πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά. Στην Ελλάδα γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση από το παιδικό και όχι μόνο κοινό





7-8-9     /    10-11-12   /   14-15-16    / 17-18-19      /  20-21-22     /  23-24-26     /   27-28-29    /30-31-32     /33-34-35  /   36-37-38  /

Saturday, September 20, 2014

RETROHOUSE -KIRBY

To Κιrby superstar  είναι ένα platform  παιχνίδι που πρωτοκυκλοφόρησε  το 1996  για  το super nintendo  η super famicon .Παίρνοντας το ρόλο του kirby του  με την απίστευτη όρεξη ξετιλιγεις 8 διαφορετικές  περιπέτειες .Έχει πολλά παιχνίδια και πάρα πολλά mini games .




 Το επόμενο κατα σειρά παιχνίδι ήταν το Kirbys dreamland που κυκλοφόρησε το 1997-1998 . Βγηκαν και άλλες σειρές ομότιτλων για n64 gameboy αλλά θα ασχολειθούμε σε μελλοντικά post.











RETROHOUSE SUPER MARIO RPG

Super Mario RPG  Legend of the Seven Stars  είναι  ένα   παιχίδι  ρόλων (rpg gaming )  απο την  Square (now Square Enix) και εκδόθηκε απο την   Nintendo  για το Super Famicom και το Super Nintendo Entertainment System (SNES).Κυκλοφόρησε το 1996 στις ΗΠΑ. . Το παιχνίδι έχει  κοινα στοιχεια  με  τα  κλασσικά  rpg    όπως τη σειρά  Final Fantasy.
Ή ιστορία  επικεντρώνεται στο μάριο και την ομάδα του καθώς προσπαθούν να εξολοθρευσουν  τον  βασικο κακό του παιχνιδιού που ειναι  ο   Smithy. Ο Smithy έχει κλέψει το αστρόδρομου που  οι ευχές γίνονται  τα θρυλικά αστέρια των ευχών και γίνονται πραγματικότητα, και ο Μάριο πρέπει να  επιστρέψει τα αστέρια  για να  πραγματοποιούνται πάλι οι ευχές .

RETROHOUSE -MEGAMAN

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψυμε απο το αφιέρωμα των ιστορικών τίτλων το Megaman.To ανδρωειδές που έσωζε την ανθρωπότητα .  Ιστορικός τίτλος της εταιρίας capcom.Κυκλοφόρησαν 4 παιχνίδια  για το super nintendo  όπως βλέπετε και στη φωτογραφία 

Friday, September 19, 2014

RETROHOUSE - SUPER METROID

Το Super Metroid είναι ένα action-adventure παιχνίδι sci-fi παιχνίδι βίντεο και το τρίτο παιχνίδι της σειράς Metroid η εισαγωγή αναφέρεται εναλλακτικά στο παιχνίδι, όπως το Metroid 3 Σχεδιάστηκε από την Nintendo Research & Development 1, έχει προγραμματιστεί από τα Ευφυή Συστήματα,. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 19 Μαρτίου 1994, στη Βόρεια Αμερική στις 18 Απριλίου 1994, και στην Ευρώπη και την Αυστραλία στις 28 Ιουλίου 1994.H μετέπειτα  επανακυκλοφορίες  του  metroid  και της  samus  θα δουμε σε μελλοντικο post  gia to  wii και το game cube

Tuesday, September 16, 2014

ΚΑΡΟΥΖΕΛ 1-6


Το Καρουζέλ είναι μία μεξικάνικη τηλενουβέλλα παραγωγή της Televisa που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην μεξικάνικη τηλεόραση το 1989 και λίγα χρόνια μετά στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα της ΕΤ1. Η σειρά είναι περισσότερο προσιτή για τα παιδιά καθώς οι πρωταγωνιστές της είναι μικρά παιδάκια που πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά. Στην Ελλάδα γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση από το παιδικό και όχι μόνο κοινό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ

Φυτέψτε έναν ανθίζοντα βολβό, όπως το βολβό μιας τουλίπας, daffodil,, σε ένα νέο δοχείο αργίλου. Δεδομένου ότι το καλύπτετε με τη γη, επαναλάβετε το όνομα αυτό που αγαπάτε. Κατόπιν κάθε πρωί και βράδυ, απαγγείλτε το εξής : Όπως αυτή η ρίζα τώρα βαθειά ριζώνει και μεγαλώνει βγάζοντας άνθη , ετσι και η καρδιά της αληθινής αγάπης μου θα είναι ριζωμένη και δεμένη με μένα.

Monday, September 15, 2014

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

Εκτός απο τους βασικούς  ηθικούς κανόνες  και των γνωστό νόμο των τρειών ( ότι  κάνεις  επιστρεφει πάνω σου τρις  φορές χειρότερο ) , υπάρχουν και άλλοιο κανόνες  στη μαγεία , όπου θα τους αναφέρουμε  εδω και θα αναλυθουν εν καιρώ στο  μεταφυσικό λεξικό .

  1. Η μαγεία είναι αληθινή
  2. Μάθε τον εαυτό σου 
  3. Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι  να το φτιάξεις
  4. Σε περίπτωση επίκλησης , μην καλέσεις κάτι που δεν μπορείς να  εξοντώσεις η να ξαποστείλεις πίσω 
  5. Πάντα να σκέφτεσαι τις επιλογές σου 
  6. Η δουλειά δεν  έχει τελειώσει αν δεν καθαρίσεις το μέρος  απο τα υλικά και τα εργαλεία σου
  7. Όταν είσαι στην τέλεση ενός μαγικού θα σταματήσεις  να το σκέφτεσαι και να ασχολείσαι  για 24 ώρες 
Στο μεταφυσικό λεξικό  θα βρείτε όταν αναρτηθεί ( λιγο υπομονή φίλοι  μου  τις επεξηγήσεις  για κάθε κανόνα μαγείας

Συστατικά της διατροφής αυξάνουν το λίπος στο συκώτι και την κοιλιακή παχυσαρκία

Θα έχετε ξανακούσει ότι η πολλή ζάχαρη και τα πολλά λιπαρά στη διατροφή μας σχετίζονται με προβλήματα υγείας και αυξημένο σωματικό βάρος.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Hepatology. Στα πλαίσια της εν λόγω μελέτης τριάντα έξι εθελοντές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Η μία ακολούθησε μια διατροφή υψηλών θερμίδων πλούσια σε λιπαρά και ζάχαρη και η άλλη μια πιο ισορροπημένη διατροφή για έξι εβδομάδες. Οι ερευνητές μέτρησαν τα επίπεδα ενδοηπατικών τριγλυκεριδίων και το κοιλιακό λίπος πριν και μετά τη δίαιτα.
Από τα αποτελέσματα βρέθηκε ότι μια διατροφή πλούσια σε λιπαρά και υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη τρόφιμα συσχετίστηκε με αύξηση του ενδοκοιλιακού λίπους και συσσώρευση λίπους στο συκώτι, το λεγόμενο λιπώδες ήπαρ..

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr


ΠΗΓΗ  ΑΡΘΡΟΥ

ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΝLINE…ANYTIME!


ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΝLINE…ANYTIME!

Ο κλιματισμός στο γραφείο ή στο πλοίο σας έκανε να αρρωστήσετε καλοκαιριάτικα ή μήπως ο πονόδοντος από τα παγωτά αποκάλυψε τις καλοκαιρινές σας «ευαισθησίες»;

Ίσως σκέφτεστε την τελευταία φορά που αποφασίσατε να κλείσετε ραντεβού με ένα γιατρό και είστε ήδη έτοιμοι να τα παρατήσετε πριν καν αρχίσετε! Φταίει που πήρατε τηλέφωνο δύο και τρεις γιατρούς μέχρι να βρείτε κάποιον που να έχει το πολυπόθητο ραντεβού ΕΟΠΥΥ και να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά; Φταίει που είχατε κλείσει ραντεβού με κάποιο γιατρό, αλλά δεν γνωρίζατε τίποτε για εκείνον και αυτό σας δημιουργούσε ανασφάλεια;

Μήπως τελικά θέλετε να απλουστεύσετε τη ζωή σας;

Τώρα μια νέα υπηρεσία στο διαδίκτυο, ήρθε για να φέρει την ανατροπή στο χώρο της υγείας και να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη! Με το DoctorAnytime.gr μπορείτε πλέον να κλείνετε online ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής σας γρήγορα και εύκολα.

Το κλείσιμο ραντεβού γίνεται μια απλή διαδικασία 3 βημάτων, που μπορείτε να κάνετε… anytime!
1. Βρίσκετε το γιατρό που επιθυμείτε βάσει 1-3 βασικών κριτηρίων: Ειδικότητα, Περιοχή και Ασφάλεια.
2. Συγκρίνετε τα προγράμματα και το προφίλ των γιατρών για να βρείτε αυτόν που προτιμάτε (το πρόγραμμά τους εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο).
3. Κλείνετε το ραντεβού με το γιατρό online και εντελώς δωρεάν!
Τόσο απλά, τόσο άμεσα, χωρίς να χάνετε χρόνο αλλά ούτε την ηρεμία σας!

Με την online υπηρεσία DoctorAnytime.gr, μπορείτε:?

- Να κλείσετε ραντεβού online, 24 ώρες το 24ωρο και όχι μόνο τις ημέρες και ώρες που δέχεται ο κάθε ιατρός
- Να επιλέξετε γιατρό από μία μεγάλη βάση που περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις ειδικότητες γιατρών στην Αττική. Μέσα από το ολοκληρωμένο προφίλ του γιατρού, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του ίδιου, το ιατρείο του, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με στοιχεία κόστους καθώς και στοιχεία του βιογραφικού του αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και άρθρα γύρω από το αντικείμενο της εξειδίκευσής του.
- Να κλείσετε ραντεβού «εδώ και τώρα», επιλέγοντας το πιο άμεσο από τα διαθέσιμα ραντεβού των ιατρών στην περιοχή που επιθυμείτε

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε ένα γιατρό, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το DoctorAnytime.gr. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, anytime!

Download