Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, επιστήμονες από το βρετανικό πανεπιστήμιο
Λόουμπορου ανακάλυψαν ότι αθλητές και συγκεκριμένα ποδηλάτες που
κατανάλωναν 40 γραμμάρια. μαύρης σοκολάτας καθημερινά επί δύο εβδομάδες εμφάνισαν λιγότερο οξειδωτικό στρες, λόγω γης άσκησης, σε σχέση με εκείνους που προτιμούσαν σοκολάτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε κακάο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
κατανάλωναν 40 γραμμάρια. μαύρης σοκολάτας καθημερινά επί δύο εβδομάδες εμφάνισαν λιγότερο οξειδωτικό στρες, λόγω γης άσκησης, σε σχέση με εκείνους που προτιμούσαν σοκολάτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε κακάο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
No comments:
Post a Comment