Pages

Thursday, November 13, 2014

Πως να κάνετε τις πατάτες τραγανές!

Αν είσαι λάτρης της πατάτας και θέλεις να την απολαμβάνεις πάντα τραγανή και αφράτη, δες πιο είναι το μυστικό της!


Τραγανές πατάτες φούρνου
Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή αλεύρι και φρυγανιά, όπου θα έχετε προσθέσει τα αγαπημένα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κλπ) και φυσικά αλάτι. Μετά βάλτε τις στο ταψί με το λάδι ή το βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

No comments:

Post a Comment

Download