Pages

Sunday, October 5, 2014

Το πόσο μας παχαίνουν τα τηγανιτά είναι και θέμα DNA

Η κατανάλωση τηγανιτών φαγητών μπορεί να παχύνει πολύ πιο εύκολα ανθρώπους που έχουν ήδη μια γενετική προδιάθεση στην παχυσαρκία.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μια νέα έρευνα της σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, η οποία δημοσιεύτηκε στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal. Η έρευνα βασίστηκε στα στοιχεία 37.00 ανδρών και γυναικών, για καθέναν από τους οποίους οι ερευνητές εξέτασαν μια σειρά από 32 γνωστές γενετικές παραλλαγές που συνδέονται με την παχυσαρκία.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

No comments:

Post a Comment

Download