Pages

Monday, September 15, 2014

Το timing του γλυκού!


Εκτός από την ποιότητα και την ποσότητα ενός γλυκού, πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζουμε και πότε πρέπει να το φάμε.
Οτιδήποτε σε γλυκό γνωρίζουμε πως θα επηρεάσει τις τιμές του σακχάρου στο αίμα μας προς τα πάνω. Η αντίδραση του οργανισμού σε αυτό θα είναι η εσωτερική παραγωγή ινσουλίνης, σε έναν υγιή οργανισμό.Έχει σημασία όμως, το πότε και πόσο συχνά προκαλούμε την αντίδραση αυτή.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment

Download