Μία λίγο πιο gourmet εκδοχή για ένα παραδοσιακό και πολύ υγιεινό
τρόφιμο. Πιάτο πλούσιο σε βιταμίνες συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και
ασβέστιο.
Υλικά
2/3 φλιτζανιού τραχανά ξινό
1 μέτριο καρότο, κομμένο σε ροδέλες
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε χονδρές ροδέλες
1 μέτρια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
2 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
40γρ παρμεζάνα σε φλούδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Υλικά
2/3 φλιτζανιού τραχανά ξινό
1 μέτριο καρότο, κομμένο σε ροδέλες
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε χονδρές ροδέλες
1 μέτρια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
2 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
40γρ παρμεζάνα σε φλούδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
No comments:
Post a Comment