Η μειωμένη διατροφική πρόσληψη νατρίου (βασικού συστατικού του αλατιού) έχει συσχετισθεί σήμερα με μείωση του κινδύνου για εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Σε μια νέα ανασκόπηση μελετών που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Circulation επιστήμονες αξιολόγησαν την επίδραση της πρόσληψης νατρίου σε 2.275 συμμετέχοντες μέσω της διατροφής τους στον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε χρονικό διάστημα παρακολούθησης μέχρι και 15 ετών.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
No comments:
Post a Comment