Pages

Tuesday, November 11, 2014

Το θηρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη,και η Ελληνική Θρησκεία.

Ο προφήτης Ιωάννης στο βιβλίο του με τίτλο 'Αποκάλυψη',το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην Καινή Διαθήκη των Χριστιανών,αναφέρεται μεταξύ άλλων και στα Θηρία της Αποκάλυψης.
Το ένα εξ αυτών λέγεται ότι είναι βασιλιάς ενός στρατού όντων που δεν είναι άνθρωποι,και θα τους δοθεί η εξουσία πάνω στη Γη κάποια στιγμή,όταν εμφανιστεί και το Θηρίο.
Ας σκεφτούμε πως η λέξη Θηρίο την εποχή εκείνη δεν αναφερόταν στα ζώα γενικά όπως παλαιότερα,αλλά στα τέρατα. Το Τέρας λοιπόν για το οποίο λέει ο Ιωάννης,βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Άπατο Πηγάδι που ονομάζεται Άβυσσος,και όταν η σφραγίδα της Αβύσσου ανοιχθεί,μέσω καπνών θα εξέλθουν από μέσα στρατός,ο οποίος θα ανήκει στο Θηρίο. Το Θηρίο λέγεται πως είναι ο βασιλιάς της Αβύσσου,και ο Ιωάννης του δίνει δύο ονόματα,και έναν αριθμό. Τα ονόματα είναι Απολλύον και Άβαδδων,δύο λέξεις που μεταφράζονται ως 'Καταστροφέας'. Άρα λοιπόν αυτό που μας λέει ο Ιωάννης είναι ότι κάποια στιγμή θα εξέλθει από την Άβυσσο αρχικά ο στρατός του,και ύστερα το ίδιο το Τέρας που ονομάζεται Καταστροφέας.διαβαστε περισσότερα

No comments:

Post a Comment

Download