Pages

Sunday, September 7, 2014

ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ

Ιστορία του βαμπίρ Οι μύθοι και οι μύθοι βαμπίρ επιστρέφουν εκατοντάδες, και χιλιάδες έτη. Εμφανίζονται σχεδόν σε κάθε πολιτισμό. Οι διαφορετικοί τύποι είναι πολλοί, αν και τα βαμπίρ που εξοικειωνόμαστε με σήμερα, είναι κυρίως βασισμένα στους ανατολικο-ευρωπαϊκούς μύθους. Η σύγχρονη έννοια ενός βαμπίρ διατηρεί πολλών από τα αρχικά γνωρίσματα από τις ανατολικο-ευρωπαϊκές ιστορίες. Γνωρίσματα όπως η κατανάλωση του αίματος, που στους ανθρώπους, μόνο να έρθει μας τη νύχτα, αυξανόμενος από τους νεκρούς. Άλλες πτυχές του βαμπίρ, όπως ο ιματισμός τύπων Goth, οι επενδύτες, που γυρίζουν μέσα στα ρόπαλα κ.λπ. είναι πολύ νεώτερες καινοτομίες. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μερικοί από τους παλαιούς μύθους είναι τώρα όλοι εκτός από, όπως το ψέκασμα του άλατος, ή σπόροι πέρα από το βαμπίρ προκειμένου να αυτοί κρατηθούν όλη τη νύχτα, παρά στο ανθρώπινο αίμα.

Το βαμπίρ στην Αγγλία Στο μοντέρνο κόσμο οι περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται με το βαμπίρ. Εντούτοις, στη Μεγάλη Βρετανία, πολύ λίγα της μυθολογίας βαμπίρ ήταν γνωστά πριν από το δέκατο όγδοο αιώνα. Κατά τη διάρκεια του δέκατου όγδοου αιώνα υπήρξε ένας ογκώδης τρόμος i9n Ανατολική Ευρώπη βαμπίρ. Αυτό ήταν ένα σημαντικό πράγμα τότε, με τα ογκώδη κυνήγια βαμπίρ που πραγματοποιούνται, με ακόμη και τους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους που συμμετέχουν στα κυνήγια. Ήταν στην περίοδο αυτής της περιόδου ότι οι μορφωμένοι άνθρωποι άρχισαν να εξετάζουν την ύπαρξη των βαμπίρ για πρώτη φορά, παρά την αποδοχή ότι ήταν μύθοι και μύθοι. Υπήρξαν επίσης μερικές καλά τεκμηριωμένες επιθέσεις βαμπίρ αυτή τη στιγμή, και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού βασανίστηκε από τα βαμπίρ και προστασία από τις. Η διαμάχη οργίστηκε για χρόνια και έτη, με μια επιδημία των ανθρώπων που σκάβουν επάνω τους τάφους όχι πραγματικά που βοηθούν τα θέματα. Πολλοί μελετητές υποστήριξαν ότι βαμπίρ απλά didn' το τ υπάρχει, και υπήρξαν λογικές εξηγήσεις για όλα τα πράγματα που συνεχίζονταν. Τελικά οι παθολόγοι δήλωσαν ότι βαμπίρ δεν υπάρχει, και το άνοιγμα των τάφων και της βεβήλωσης των οργανισμών έγινε παράνομο. Αυτό ήταν λίγο πολύ το τέλος των επιδημιών βαμπίρ, αλλά επίσης εξασφάλισε ότι το βαμπίρ έζησε επάνω στις σελίδες των βιβλίων, και τα μυαλά του γενικού πληθυσμού.

Ρουμανική μυθολογία

βαμπίρ Αυτή η θέση είναι στο κέντρο πολλών σλαβικών χωρών, και εκεί τη μυθολογία, ιστορίες, και οι μύθοι είναι παρόμοιοι με το σλαβικό βαμπίρ. Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι ρουμανικών βαμπίρ, και διάφοροι διαφορετικοί τρόποι να γίνουν ένα…. Υπήρξαν μάγισσες, γύρισαν μέσα στα βαμπίρ μετά από εκεί το θάνατο. Reanimated corpses που απορροφά το αίμα του ζωικού κεφαλαίου, και των ανθρώπων. Καθένας γεννημένος από το γάμο, πέθανε ένας αφύσικος θάνατος, ή πέθανε πρίν βαφτίζεται προορίστηκε για να γίνει βαμπίρ. Η έβδομη sone ενός έβδομου γιου, ή έβδομη κόρη μιας έβδομης κόρης θα ήταν βαμπίρ, όπως φυσικά, δαγκωμένος από ένα βαμπίρ. Η παρουσία ενός βαμπίρ παρατηρήθηκε συνήθως όταν επιτέθηκε ένας άνθρωπος, ή κάποιο ζωικό κεφάλαιο. Ήταν πιθανά οι πιό ενεργόι την παραμονή του ST Georges Day (4η Μαΐου). Προκειμένου να ελέγξουν για Vampirism, τους τάφους άνοιξαν συχνά τρία, πέντε και επτά έτη μετά από έναν θάνατο προσώπων. Οι τρόποι ένα βαμπίρ ήταν παρόμοιοι με εκείνους του Slovacs. Αυτοί περιέλαβαν την πασσάλωση του τ hrough το σώμα και decapitation. Διαμελισμός του σώματος και κάψιμο.

No comments:

Post a Comment

Download