Pages

Wednesday, August 27, 2014

O SPIDERMAN ΠΙΣΩ ΣΤΗ MARVEL???





Όταν ο Anthony και Joe Russo σκηνοθετούσαν  το  Captain America: The Winter Soldier, ήξεραν ότι ήθελαν  να φέρουν μερικoύς Avengers εμπρός για τη ταινία .Η  Scarlett Johansson  τη Μαύρη Χήρα κατέληξε να είναι ένας εταίρος μαζί με τον  Chris Evans ». Nick Fury (Samuel L. Jackson) και Sam Wilson (Anthony Mackie) έδωσαν τον καλό αγώνα. Και υπήρξαν φήμες ότι o  Hawkeye Jeremy Renner θα είχε  ένα μικρό ρόλο. Σήμερα, μια φήμη που κυκλοφόρησε ότι ο  Hawkeye θα μπορούσε να βρει ρόλο στο Captain America 3, όταν η ταινία φτάνει θέατρα Μάιο 2016. Αλλά Joe και Anthony Russo  δεν σταματούν εκεί. Ο Jeremy Renner πήρε την μπάλα λέγοντας ο  Collider ότι είχε ακούσει "φήμες" ενόςεμπλουτισμένου  ρόλου στο Captain America 3. Βλέποντας το πώς ο  Joss Whedon του The Avengers: Age of Ultron δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτία του , θα ήταν νωρίς για τον Russo να αποκαλύψει ό, τι είχε στο μυαλό του για την συνέχεια . Αλλά και πάλι, οταν ρωτήθηκαν  ποιοί  Avengers θα ήθελαν να έχουν στη διάθεσή τους για έναν αντιστοιχου μεγέθους ρόλο όπως της black widow . "Αυτό είναι ένα τόσο δύσκολο θέμα, γιατί έχουμε το είδος των ήδη κάνει ότι," Joe Russo μου είπε, λέγοντας ότι έχουν ήδη κατασκευαστεί  oi χαρακτήρες στο σενάριο τους. "Μήπως πρέπει να είναι κάτω από συμβόλαιο με την Marvel; Ίσως να είναι σε ένα άλλο στούντιο."Ενδιαφέρον. Περιμένετε ένα δευτερόλεπτο. Θα μπορούσε η  marvel να  είναι σε διαπραγματευσεις  για να πάρει πίσω   τον spiderman ? Spider-Man και Cap  μαζί σε μια ταινία? Εντάξει, αυτό είναι ένα τραβηγμένο σενάριο .Ο  Spider-Man εξακολουθείνα ανήκει  στη Sony, και το στούντιο δεν είναι πιθανό να τον αφήσει να φύγει οποιαδήποτε στιγμή σύντομα ειδίκα μετά τη δεύτερη τριλογία που βγήκε στους κινηματογράφους . Αλλά τα σχόλια του Joe Russo σχετικά με το θέμα της ομάδας για το  Captain America 3 ήταν πολύ ενθουσιώδη  για της δυνατότητες της  ομάδας. είπε:
 
Ακούστε, όταν ξεκίνησα να συλλέγω,  το The Secret Wars ήταν ένα από τα πρώτα βιβλία που αγόρασα ποτέ, έτσι ώστε να είναι πάντα μια εμμονή μου για να δούμε κάτι από αυτή την κλίμακα  να γίνεται - ένα crossover. Δεν ξέρω αν αυτό θα ήταν ποτέ δυνατό, με όλες τις διαφορετικές καταστάσεις στα στούντιο. Αλλά θα ήθελα να δω πολλούς από τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην οθόνη μαζί ".


  The Secret Wars; . Εάν δεν έχετε διαβάσει την ιστορία Secret Wars, θα συμμετέχει ουσιαστικά σε κάθε ήρωας στο σύμπαν της Marvel που μεταφέρονται σε έναν μακρινό πλανήτη για την καταπολέμηση κάθε κακό στο σύμπαν της Marvel. Ήταν έπος. Και αν ο Russos πρόκειται  να ακολουθήσει αυτή την οδό, δεν υπάρχει  καλύτερο σχέδιο για να δείτε πολλά περισσότερα από ό, τι Hawkeye στο Captain America 3, ανεξάρτητα από το sequel που  καταλήγει στους τιτλους.

No comments:

Post a Comment

Download